Ο συγκινητικός λόγος που ένας μαθητής ήθελε 2 γεύματα στο σχολείο!  Κατά την έναρξη του σχολικού έτους, ο γιος της Josette Duran της ζήτησε να φτιάξει όχι ένα κολατσιό αλλά δύο!  Εκείνη αρχικά σκέφτηκε ότι εκείνος πεινούσε πολύ και ένα δεν του έφτανε. Αλλά όταν έμαθε γιατί το ήθελε συγκινήθηκε πραγματικά.

  Σε μια συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Μεξικού, τον KOAT, η κυρία Duran είπε τι απάντησε ο γιος της στην ερώτησή της γιατί θέλει 2 γεύματα: “Όχι μαμά, δεν είμαι τόσο πεινασμένος, το θέλω για ένα αγόρι στο σχολείο που κάθεται μόνο του και πίνει μόνο έναν χυμό”… Από τότε καθημερινά η μαμά ετοιμάζει δύο πακέτα για τα αγόρια και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Μάλιστα, εκείνη μίλησε με τη μητέρα του αγοριού και έμαθε ότι είναι άνεργη, όπως ήταν και η ίδια πριν από έναν χρόνο και δυσκολευόταν να τα φέρει βόλτα.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΡΑΖΕΙ: Παρηγορεί το γεγονός ότι υπάρχουν στον κόσμο μας ακόμη, παιδιά που μπορούν να αναγνωρίζουν τις ανάγκες των συνομηλίκων τους και νοιάζονται να τις ικανοποιήσουν με όποιο μέσο γνωρίζουν, αλλά και ενήλικοι που δεν αδιαφορούν στην παιδική απλότητα και ευαισθησία.